Stage lopen bij PlazaXL

 

Ben je op zoek naar een leuke stage? We zijn een erkend leerbedrijf en bieden regelmatig verschillende stageplekken aan. Je mag meewerken aan interessante en uitdagende projecten en krijgt veel verantwoordelijkheid.

We vinden het belangrijk dat je, naast dat je veel leert, een leuke tijd hebt. Zo nu en dan een vrijdagmiddagborrel mag dan natuurlijk ook niet ontbreken. Onze stages zijn geschikt voor zowel MBO- als HBO studenten.

content image

Marketing en communicatie

Als stagiair marketing en communicatie loop je mee met onze marketeer. Je mag meehelpen met de marketing en communicatie van PlazaXL én de marketing van onze klanten.

Tijdens je stageperiode leer je van alles over zowel online- als offline marketing. Wil jij graag van alles weten over Google Adwords, zoekmachine optimalisatie, social media en e-mailmarketing? Solliciteer dan direct!

1 plaats beschikbaar

Mediavormgever

Tijdens je stage mediavormgever voer je uitdagende opdrachten uit, zowel voor PlazaXL als voor onze klanten. Geen dag is hetzelfde!

Tijdens je stageperiode maak je diverse designs, van social media afbeeldingen en website banners tot flyers of ander offline promotiemateriaal. Je mag al je creativiteit er op los laten. Ben jij er klaar voor om je designskills in de praktijk te ontwikkelen? Solliciteer dan nu!

Vanaf februari 2019

Applicatie en mediaontwikkelaar

Als stagiair applicatie en mediaontwikkelaar werk je mee aan allerlei uitdagende projecten. Zo mag je bijvoorbeeld website templates ontwerpen, website modules bouwen en met databases werken.

Heb jij minimaal kennis van HTML&CSS en sta je er voor open ook over PHP en My SQL te leren? Of ben je al bekend met al deze programmeertalen? Solliciteer dan vandaag nog!

Vanaf februari 2019

Solliciteren?

Contactpersoon: Johan Zandbergen

E-mailadres: j.zandbergen@plazaxl.nl

Telefoonnummer: 058 - 585 3705

Hugo

September t/m december 2017

Het was een hele leerzame stage. Ik heb hier meer geleerd over PHP, HTML en CSS dan op school. Als je hier stage loopt wordt je ook meegenomen naar een vergadering met de experts in dit vakgebied. Door goed naar de experts te luisteren en aantekeningen te maken heb ik mijn eigen kennis kunnen verbreden.

Ik raad deze stage zeker aan voor mensen die meer willen leren over programmeren. Er wordt van je gevraagd nieuwe dingen te onderzoeken waar je zelf nog niet veel kennis van hebt. Hier leer je veel van.

Joyce

September t/m december 2017

De stage bij PlazaXL was leuk en leerzaam. Wat ik fijn vond is dat ik veel zelfstandig mocht werken. Ik denk dat je het meest leert als je zelfstandig werkt en zelf uitzoekt hoe sommige dingen werken. Tijdens de stageperiode kreeg ik genoeg leuke opdrachten, dus ik hoefde me niet te vervelen. ;)

De leukste opdracht die ik uit mocht voeren was het maken van beeldmateriaal voor de PlazaXL website. Ik heb bijvoorbeeld mockups en iconen gemaakt. Deze opdracht was heel anders dan de opdrachten die ik uitvoerde, dat maakte het erg leuk.