Stage lopen bij PlazaXL

 

Ben je op zoek naar een leuke stage? We zijn een erkend leerbedrijf en bieden regelmatig verschillende stageplekken aan. Je mag meewerken aan interessante en uitdagende projecten en krijgt veel verantwoordelijkheid.

We vinden het belangrijk dat je, naast dat je veel leert, een leuke tijd hebt. Zo nu en dan een vrijdagmiddagborrel mag dan natuurlijk ook niet ontbreken. Onze stages zijn geschikt voor zowel MBO- als HBO studenten.

content image

Marketing en communicatie

Als stagiair marketing en communicatie loop je mee met onze marketeer. Je gaat meehelpen met de marketing en communicatie van PlazaXL én de marketing van onze klanten.

Je hebt veel diversiteit in je activiteiten, zowel op kantoor als er buiten. Je bent betrokken bij de online- en offline marketing, je gaat mee op klant- en beursbezoek, je maakt marketingplannen voor onze groothandels en zoekt naar manieren hoe je onze producten in andere branches zou kunnen afzetten. Kortom, een gevarieerde, uitdagende stage!

vanaf september 2019

Mediavormgever

Tijdens je stage mediavormgever voer je uitdagende opdrachten uit, zowel voor PlazaXL als voor onze klanten. Geen dag is hetzelfde!

Tijdens je stageperiode maak je diverse designs, van social media afbeeldingen en website banners tot flyers of ander offline promotiemateriaal. Je mag al je creativiteit er op los laten. Je gaat mee op beursbezoek om onze branche beter te leren kennen en helpt mee met de promotie van ons jaarlijkse Beauty Marketing Event. Ben jij er klaar voor om je designskills in de praktijk te ontwikkelen? Solliciteer dan nu!

Vanaf februari 2020

Applicatie en mediaontwikkelaar

Als stagiair applicatie en mediaontwikkelaar werk je mee aan allerlei uitdagende projecten. Zo mag je bijvoorbeeld website templates ontwerpen, website modules bouwen en met databases werken.

Heb jij minimaal kennis van HTML&CSS en sta je er voor open ook over PHP en My SQL te leren? Of ben je al bekend met al deze programmeertalen? Solliciteer dan vandaag nog!

Vanaf september 2019

Solliciteren?

Contactpersoon: Johan Zandbergen

E-mailadres: j.zandbergen@plazaxl.nl

Telefoonnummer: 058 - 585 3705